BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

2020-2021 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Enstitümüz 2020-2021 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 03 Temmuz 2021 tarihinde, saat 18:00'de, amfi tiyatroda yapılacaktır. Her katılımcı öğrencimiz en fazla 2 (iki) davetli ile mezuniyet törenine katılabilir. Törene katılıp katılamayacaklarını ve kendileriyle birlikte katılacak yakınlarının bilgilerini en geç 18 Haziran 2021 tarihine kadar Anabilim Dalı Başkanlığınızın sekreterliklerine bildirmeleri rica olunur. Bu tarihten sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Törene katılacak öğrencilerimiz cüppe ve keplerini, tören gününden önce nüfus cüzdanlarını vererek enstitü sekreterliklerinden temin edebilirler. Cüppe ve kep satın almak isteyen öğrencilerimiz, tören gününden önce Kurum Evi İdaresi birimine müracaat ederek verilecek ilgili banka hesabına 200 TL yatırmak kaydıyla satın alabilirler.

NOT:  Törene katılacak öğrencilerimiz ve yakınları yukarıda belirtilen tören saatinden 2 saat önce tören alanında olmaları gerekmektedir.